20121227

Laporan Terkini Majlis Makan Malam Bersama Tok Guru Nik Abdul AzizAdalah dimaklumkan tiket untuk Jamuan Makan Malam bersama YAB Dato Nik Abdul Aziz Nik Mat yang dijadualkan pada Jumaat 28 Disember 2012 di Seremban sudah habis terjual.

Oleh itu pihak penganjur memohon maaf kerana tidak dapat menerima lagi tempahan untuk tambahan meja atau kerusi walaupun masih ada lagi permintaan.

Walau bagaimana pun pihak penganjur amat mengharapkan sumbangan untuk memenuhi sasaran kutipan Tabung Dana Pililahnraya Umum ke 13 PAS Negeri Sembilan yang telah ditetapkan.

Kepada mereka yang ingin menyumbang kepada dana PRU-13 PAS Negeri Sembilan, boleh berbuat demikian dengan menyalurkan sumbangan ke dalam akaun Bank Islam Berhad atas nama 'Badan Perhubungan PAS Negeri Sembilan', nombor akaun 0503-0010-0004-62  atau hubungi Sdr  Mohd Hassan (SU PASN9) di talian 019-2171942.

Sekali lagi pihak penganjur mengucapkan terimakasih kepada semua yang menjayakan serta memberi sokongan untuk majlis ini, serta memohon maaf kerana tidak dapat menerima tambahan tempahan kerusi dan meja.

Tiada ulasan: